Post by merhebitiho on Feb 15, 2022 15:49:56 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Arrow War Giochi di ruolo viya
Харесва ми, че се изравнява толкова бързо, че ми харесва
как мога да купя vip със съобщение от телефона си?
Няма да кажа нищо
Ааааааааа
Обичам тази игра, продължавайте в същия дух, момчета!
Искам офлайн режим
Играх тази игра преди 6 години и я свързвам с моя акаунт в Google, сега не мога да извличам данните си за играта.
Кур за играта
Браво MR за отстраняването на проблема с изоставането. Сега мога да се насладя да играя тази игра отново. Продължавайте все така и повече сила!💪👍😊
След последната актуализация вчера спря да работи и поиска преинсталиране... Познайте какво сега дори не мога да го инсталирам... wtf
Хареса ми графиката
Magic Rush: Heroes भूमिका निभाना wve
Харесах и харесах тази игра и много нейните атаки и графики са невероятни и ви дава безплатни герои, което най-много ми хареса е нивото на защита на кулата, защото мога лесно да го спечеля
Добра игра, но толкова много лоша поддръжка, толкова бързо с наказване на потребителя за фирмени стоки, но толкова бавно с поддръжка за потребителски стоки Изглежда, че вече не им пука за потребителите, така че ако искате да опитате тази игра, бъдете много търпеливи за техните поддържайте или просто избягвайте покупки и поддръжка от тях. О за безплатен играч, забравете да бъдете на върха на сървъра, ще трябва да играете поне 1 месец над другия играч, за да бъдете топ, но това не е възможно със сигурност
Можете ли да опитате да направите тази игра офлайн. Тъй като е много интересен и пристрастяващ, той консумира много данни
Аз я играя само за бисквитки в hellopet -_-
Обичайте тази игра, но моля, дайте повече диаманти или намалете шансовете да получите рядък герой, моля. Разработчик по всякакъв начин, това е добра игра за мен 🙂Мога да я играя цял ден, доста пристрастяваща игра. Моля, добавете нови герои и добавете нови актуализации... Моят фаворит е 'FURIA', тя е наистина страхотна, обичам я, тъй като уменията й са много добри, а DIAOCHAN тя е просто невероятна, тя привлича . доста невероятна, страхотна и красива игра на кампанията. Moonton върши толкова страхотна работа, че нямам думи за това.#truelove
Защо не можем да получим всички герои?
Страхотна е имам всички герои без да правя хак
Той е по-бавен и по-бавен, без преливане на грешки!
Най добрата игра
Поддръжката на клиенти е ужасна в тази игра. Сървърите умират след 2 месеца, защото всичко е за пари в тази игра, няма пари и ще бъдете слаби.
Играта е смешна, но имам грешка 403?!
Тази игра е хубава, но се превърна в заплащане за победа. Току-що се присъединих към нов сървър 615 vortex. Започнах от първия ден на този сървър. Но има толкова много играчи, които са платили за играта и стават по-силни. Те бързо стават по-силни и атакуват мен и моя съюз. Тази игра е напълно заплатена за победа сега. Така че не го играйте, докато разработчиците не направят сървър за потребители без пари.
Най-добрата игра някога
имам проблеми с google pixel 3 xl... играта понякога не реагира. прекарах хиляди в играта на стария samsung... досега доста разстроен, когато не мога да накарам играта да отговори на новия си телефон.
страхотно е, но интрото на играта е moonton, а другите елементи са от мобилни легенди 😂😆. Между другото, битката не е много добра☹️
новата актуализация винаги се срива
Помийна яма от това, което беше хубава игра. Знам, че разработчиците са свободни да правят каквото искат с играта си и никой не ме принуждава да я играя, но играта се превърна в такава машина за правене на пари, че дори да играете за забавление вече не е жизнеспособно. Не мога да получа ранг достатъчно висок за добри награди, смилането на герои е труден процес, (месеци, за да достигна до 60k), бивам нападан от играчи с 15 нива над мен (и имам 94) и 5 пъти моя CP, губейки ресурси за тях. ...това е кошмар. RIP Magic Rush
ДОБРА ИГРА Започвам да играя на 18 януари 2021 г. и сега е 27 февруари. Аз съм lvl62 близо до 63 и имах голям късмет да взема всички герои с 3 звезди ОСВЕН за рубин и имам 1 легендарен танос и почти вземам gerber, трябват още 4 парчета, добре е да убивам времето и ми става любимо и чакам да се нулира системата, за да мога да събера някои важни неща като злато и фрагменти
Играя вече 6 години, не мога да вляза правилно след нова актуализация 😑
Защо две звезди, защото силните играчи се забавляват. слабите играчи се хвалят като марионетка
Те ви крадат буквално Командирското оборудване не е ясно, не можете да знаете какви скъпоценни камъни да инкрусирате, докато не го направите, ако не е добре, най-вече трябва да го разтворите, но те приспадат половината от материалите, от които сте го направили.. И те са обширни .. Вие плащате за епичните парчета от драконова кръв 3.2k диаманта на стойност 300$ и не ви е позволено да правите каквото си искате с тях, защото те крадат половината от тях за нищо в замяна
Magic Rush: Heroes Roolipelit fin
страхотна игра това е най-дългата игра, която съм играл досега. но моля, бъдете справедливи в режима на игра на арената.
Това е супер трудно за обикновените геймъри, защото трябва да прекарате 4 до 6 часа (мин), за да съберете всички ресурси и наистина се нуждаете от кооперация на гилдията, за да спечелите войната.. играх 5 години и имах 3 идентификатора на различен сървър.. никога се отегчавам да играя този вид игри.. Има много събития като отбрана на кулата, хвърляне на заровете и т.н.. Така че се надявам gm да добави повече награда за безплатния потребител и да направи играта по-забавна за игра.. благодаря
Защо подземието не работи, продължава да се срива при 55/56% 😧😧
Защо Принуди ни да го актуализираме, но нямам достатъчно място (( деинсталирам, но ми харесва играта.
Напълно тази игра е добра и подходяща за деца, ако чувствате тази игра като боклук, чувствам, че ръчният телефон е боклук, всички игри имат слабост, всички не са идеални
Тъпа е не я таглете
Magic Rush: Heroes பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் gizz
Туй е имитация на League of Legends
глупавата игра държи изключването в средата на битките
Само заради мистплей
Най-добрата игра на всички времена... Би означавало много за мен, ако добавите функцията за разглобяване на руни в съставни духовни фрагменти, моля
Показва само външния екран и не показва опцията за игра, така че, моля, не играйте тази игра
загуба на време
Не за 4.4 Моля, 4.4 Ti не стартира
Ново за него, но ми харесва. До тук.
Заплащането за победа в играта е толкова проблематично, че трябва да имате почти пълна защита на гилдията срещу един атакуващ човек.
Ще променя тази оценка, след като разгледам играта още малко. Brb 😂😂😂